Hvem er vi ?

COS Development er en total entreprise med hovedkvarter i Danmark, dog har vi afdelinger spredt ud over Europa, hvilket gør os i stand til at operere på hele kontinentet. COS Development består af 2 dele: COS Enterprise og COS Light Solutions. COS Enterprise står for vores entreprenøropgaver, hvor vi opfører butikker for vores kunder i projekter, samt alt indenfor byggeri, vi står for projektet hele vejen igennem. COS Light Solutions varetager vores ydelser indenfor lysopsætning i butikker, på kontorer, samt distribution af lamper, skinner osv. til alle vores kunder, vi har et meget bredt sortiment og kan dække alle behov indenfor både retail branchen, erhvervslivet samt det offentlige. Vi har alt indenfor LED belysning. Skulle der opstå et behov som vort sortiment ikke kan dække, designer og producerer vi i fællesskab med de ønsker vor kunder måtte have.

cos-enterprises

Vores total enterprise hvor vi leverer nøglefærdige løsninger med vores egen tegnestue, produktion af inventar samt el afdeling, som gør os i stand til at varetage hele projekter.

Læs mere
cos-light-solutions

Vores afdeling, hvor vi leverer løsninger indenfor belysning til butikker og kontorer i hele Europa. Med egen tegnestue og el afdeling klarer vi det hele fra design til installation.

Læs mere